BritTEEN 5-8

brit teen - fly high_FIN_interior

BritTEAM (Trainer: Anisa Nicolae)

Cine spune că nu putem învăţa prin joc? Atelierul de conversaţie şi jocuri în limba engleză te provoacă să îţi foloseşti energia şi entuziasmul într-un mod distractiv şi interactiv. Jocuri de conversaţie, jocuri de masă şi cărţi şi multe altele te vor ajuta să îşi dezvolţi creativitatea, imaginaţia şi abilitatea de a lucra în echipă. Ai ocazia să îţi îmbunătăţeşti abilităţile de conversaţie în limba engleză în mod natural.

Alătură-te echipei BritTEAM!


ImagiNature (Trainer: Tania Peptan)

Cum se consideră că învățarea unei limbi străine este o nouă formă de decupare a realității, copiii vor descompune lumea înconjurătoare în elementele de bază pentru o cunoaștere aprofundată, încercând apoi să o reconstruiască într-o manieră cât mai creativă.

Inspirat de o teorie a elementelor naturii, cursul este menit a îmbogăți cultura generală, introducând noțiuni variate de la mitologie și civilizație la chimie și biologie, într-o abordare interdisciplinară ce se adresează atât filtrului logic de învățare cât și celui artistic. Este structurat așadar în 6 secțiuni, intitulate sugestiv: Aer, Foc, Apa, Lemn, Pământ 1, Pământ 2.

Cursul își propune nu numai să răspundă unor necesități practice și estetice, dar și stimularea memoriei vizuale și tactile, favorizand o conștientizare a mediului printr-o descoperire mediată de un limbaj nou.

 
 

3,2,1, Action!

3,2,1, Action! este un curs de interpretare de roluri in limba engleza (Creative Drama). Cursul creaza un context atractiv si relevant pentru elevi ei fiind incurajati sa se exprime, sa se miste. si sa interactioneze placut. De asemenea 3,2,1 Actions! devine un cadru de dezvoltare personala in limba engleza. Prin interpretare adolescentii isi vor imbunatatii abilitatile de pronuntie, exprimare si comunicare in limba engleza, vor socializa, isi vor dezvolta increderea in sine si abilitatile de vorbire in public. Tu esti gata de actiune?

Trainer: Claudia Cochina

  • Facebook

  • Contact

    Telefon: 0745.606.809

    Email: flyhigh@aproapedetineri.ro

    Locație: Principatele Unite, nr. 14D (vis-a-vis de Școala nr. 2), Craiova