Fly High Young Learners

Programul Fly High Young Learners pentru copiii între 4 şi 6 ani a fost conceput pentru a stimula interesul şi a deschide apetitul celor mici pentru limba engleză. Învăţarea se realizează în mod natural, copilul asimilează informaţia prin intermediul cântecelor, jocurilor, imaginilor, poveştilor cu teme şi personaje captivante.

 

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani, Fly High oferă cursuri bazate pe materiale şi instrumente care îmbină dezvoltarea abilităţilor naturale de comunicare şi înţelegere a limbii engleze cu dezvoltarea abilităţilor de scriere şi citire. Experienţa noastră ne arată că dacă cei mici au avut contact cu limba engleză de la o vârstă fragedă, procesele de citire şi de scriere vor veni natural şi spontan din partea lor.

 

Grupe Fly High Young Learners

Grupele sunt formate din 6-8 copii în funcţie de nivelul de limbă engleză şi vârstă. Copilul învaţă mult mai uşor dacă este parte a unui grup cu care se poate juca în limba engleză. Ne dorim să formăm nu doar grupe de colegi, ci de prieteni buni care se joacă şi construiesc experienţe inedite şi frumoase în limba engleză.

 

IMG_6589

  • Facebook

  • Contact

    Telefon: 0745.606.809

    Email: flyhigh@aproapedetineri.ro

    Locație: Principatele Unite, nr. 14D (vis-a-vis de Școala nr. 2), Craiova