Metode Fly High

Copilul este un complex de calități care trebuie descoperite și puse în valoare. Activitățile Fly High iau în calcul capacitatea crescută de învățare a copilului, dar și nevoia acestuia de a fi activ, de a descoperi lucruri, de a experimenta și mai ales de a se juca. Totodată, ținem cont de etapa de dezvoltare a copilului, utilizând comunicarea și învățarea verbală la vârste mai mici și incluzând competențele de citire sau scriere mai târziu.

Copiii învață limba maternă într-un mod intuitiv, experimentând și interacționând cu lumea înconjurătoare. Metoda noastră presupune expunerea copilului la aspecte de limbă și vocabular într-un context relevant și adecvat tematic vârstei lor astfel încât ei să rețină noțiunile pe termen lung. Pe parcursul lecției, copiilor li se comunică aproape exclusiv în limba engleză, asigurând în timp o capacitate de înțelegere tot mai mare a limbii engleze. Învățarea naturală, pe care noi punem accentul, se produce atunci când copiilor li se captează interesul și imaginația, pentru ei învățarea devenind o experiență plăcută și mult dorită.

Fly High este o oportunitate de îmbogățire a caracterului și dezvoltare a personalității. Dorim să îl sprijinim pe copil în a dezvolta o gândire responsabilă și independentă în procesul învățării. Vrem să îl încurajăm să se exprime, să își pună în valoare potențialul, fără teama de a eșua. Fiecare copil are ritmul lui și ținem cont de acesta. Orice copil are capacitatea de a rezolva problemele independent, iar noi îl lăsăm să descopere acest lucru; astfel, el își dezvoltă încrederea în sine și obține satisfacția de a fi dus ceva la bun sfârșit prin propriile resurse. În plus, fiind într-un grup, copiii învață să se ajute reciproc, să țină cont unii de alții, să interacționeze echilibrat cu alți copii.

  • Facebook

  • Contact

    Telefon: 0745.606.809

    Email: flyhigh@aproapedetineri.ro

    Locație: Principatele Unite, nr. 14D (vis-a-vis de Școala nr. 2), Craiova