Parinti

Afis kids club 

 

Rolul părinților

Credem ca implicarea parintilor in procesul de invatare are un rol vital in desfasurarea programului nostru. Va invitam, asadar, sa ne fiti alaturi in tot acest proces, sfatuindu-ne si analizand impreuna optiunile cele mai bune pentru copii. Nu ezitati sa luati cat mai des legatura cu noi!

 

OBIECTIVELE cu care am pornit in dezvoltarea programului Fly High:

 

  • - orientare pe copil: copilul este un complex de calitati care trebuie descoperite si puse in valoare. Activitatile Fly High iau in calcul capacitatea crescuta de invatare a copilului, dar si nevoia acestuia de a fi activ, de a descoperi lucruri, de a experimenta si mai ales de a se juca. Totodata, tinem cont de etapa de dezvoltare a copilului, utilizand comunicarea si invatarea verbala la varste mai mici si incluzand competentele de citire sau scriere mai tarziu.

 

  • - invatarea naturala: copiii invata limba materna intr-un mod intuitiv, experimentand si interactionand cu lumea inconjuratoare. Metodele traditionale de invatare a unei limbi straine se focalizeaza pe memorarea de cuvinte noi, fara ca acestea sa fie contextualizate. Metoda noastra presupune expunerea copilului la aspecte de limba si vocabular intr-un context relevant si adecvat tematic varstei lor astfel incat ei sa retina notiunile pe termen lung. Pe parcursul lectiei, copiilor li se comunica aproape exclusiv in limba engleza, asigurand in timp o capacitate de intelegere tot mai mare in limba engleza. Invatarea naturala, pe care noi punem accentul, se produce atunci cand copiilor li se capteaza interesul si imaginatia, pentru ei invatarea devenind o experienta placuta si mult dorita.

 

- dezvoltare personala: Fly High este in acelasi timp o oportunitate de imbogatire a caracterului si dezvoltare a personalitatii. Dorim sa il sprijinim pe copil in a dezvolta o gandire responsabila si independenta in procesul invatarii. Vrem sa il incurajam sa se exprime, sa isi puna in valoare potentialul, fara teama de a esua. Fiecare copil are ritmul lui si tinem cont de acesta. Orice copil are capacitatea de a rezolva problemele independent, iar noi il lasam sa descopere acest lucru; astfel, el isi dezvolta increderea in sine si obtine satisfactia de a fi dus ceva la bun sfarsit prin propriile resurse. In plus, fiind intr-un grup, copiii invata sa se ajute reciproc, sa tina cont unii de altii, sa interactioneze echilibrat cu alti copii.

  • Facebook

  • Contact

    Telefon: 0745.606.809

    Email: flyhigh@aproapedetineri.ro

    Locație: Principatele Unite, nr. 14D (vis-a-vis de Școala nr. 2), Craiova